Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. november 07. 0 hozzászólás
 

Amit most olvasni fogtok az nem egy szokványos cikk, hiszen jelenleg nincsen benne semmi. De akkor mi értelme van? A történet igen egyszerûen kezdõdött. Egy szép napon gondoltam írok egy cikket errõl a

newspic

Amit most olvasni fogtok az nem egy szokványos cikk, hiszen jelenleg nincsen benne semmi. De akkor mi értelme van? A történet igen egyszerûen kezdõdött. Egy szép napon gondoltam írok egy cikket errõl a témáról - mert miért is ne -, de közben rájöttem, hogy igazából biztosan nem tudnék objektív maradni ezzel kapcsolatban, ezért a képnél és pár sornál tovább nem jutottam. Mivel a képet nem akartam kidobni és a témát is elég jónak tartottam, úgy döntöttem pár hónap után elõkaparom ezt a megíratlan cikket a trash-bõl és kitalálok valami újat, valami egyedit. Az ötlet megszületett. Jelenleg nincs semmi a cikkben, de hamarosan ez változni fog, hiszen itt a kommentek között megtalálható legjobbakat begyûrjük a kibõvített részbe és örökké fennmarad az utókor számára. Tehát, ha értelmesen ki tudod fejteni a gondolataidat a témával kapcsolatban, tessék... szabad a pálya.

Szerinted hol a határ a játék és a barátnõ között? Melyiket melyik oltárán kell feláldozni, ha egyáltalán fel kell?! Van aranyközépút, vagy ezt csak azok találják ki, akik csak mondják, hogy van barátnõjük? Kíváncsian várjuk véleményeiteket.

Amennyiben tényleg jól tudjátok kezelni a jelenleg adódott helyzetet, a következõ hasonló cikknél már valami apróságot is kisorsolunk a legértelmesebbek között. Lássuk!

A cikk (Ti mondtátok)
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Tepett^Varnyu
Én papucs vagyok, ha nálam van, nem játszom. Õ bezzeg SIMsezik akkor is, ha úgy szottyan kedve :)

Tx
Na témánal vagyunk, nálam is eljött ez a probléma, de meg lehet ezt oldani...egy kis game-be nem halnak bele a csajok, ha játszik az apus.

jeffy
Úgy kell alakítani kettõtök életét, hogy a játék, mint egy hobbi beleférjen, ne okozzon konfliktusokat. Amelyik kapcsolatban az a fontosabb, hogy játszál a gépen, és nem az, hogy a barátnõddel legyél, az biztos,hogy nem szerelem.
Mondjuk aki meg progamer (persze ilyen hazánkban nincs) annak a barátnõje elfogadja, hogy õ ebbõl él, ez a munkája és ott a "munka" mellett jutnia kell idõnek a barátnõre. Egyetértek azzal a hozzászólóval, aki szerint akiben felmerül, hogy a játék fontosabb, mint a barátnõje, ott valami nincs rendben a fejében, talán szenvedélybeteg (játékfüggõ) az illetõ.

Peter Petrelli
Fél éve 1 fedél alatt élek Kedves Párommal (Akit nagyon imádok:D)
Mielõtt megtörtént volna az összeköltözés, elég sokat jáccogattam, mondhatni naponta több órát. Eljött ez a dolog, és ugye kompromisszumot kellett kötni. A játék nekem lényegében kikapcsolódás, ezért evvel sem akartam felhagyni. Eleinte akadtak konfliktusok a Cs miatt, és lényegében csak akkor játszhattam, mikor a párom éjszakás volt. Aztán jött a csel, mikor ment nappalra másnap, hogy én még nem vagyok álmos, átmegyek játszani. Volt kis morgolódás, szájhúzás, aztán idõvel egyszer azt mondta nekem: "Nagyon haragudtam a játék miatt, aztán egyszer rájöttem, hogy jobb h itt vagy szem elõtt, mintha kitudja hol lennél valami kocsmában részegen"
Na ezóta nincs morgás a játék miatt, és cserébe én pedig nem ülök oda folyton, hanem mértékkel, tiszteletben tartva õt is.

afgan
Haverom csinálja jól... õ meleg és a barátja is csézik szal jól megvannak!

Piki
Kompromisszum. Ha nem keresel vele, nem éri meg játszani. Ha a barátnõd értelmes és munkának fogja fel , nemszól bele. Ergo a veszekedések is minimálisra csökkennek. Max a csapattársakat utálja , mert õk a "felbújtók".
Kérdés kinek mi éri meg jobban , 2 mûszak Tesco 80ezerért , vagy komoly játék jóval többért. Az egyik 8-10 óra vagy több , a másik napi szinten 3-4 vagy kevesebb.

igniT
Épeszü ember a játékot választja, bár össze lehet hangolni a kettõt, ha nehezen is. Ha szerencsés vagy és kifogsz egy értelmes, nomrális lányt, akkor megfogja érteni, bár veszekedésnél biztos a fejedhez fogja vágni, hogy folyton a gép elõtt ülsz. Ha te is megértõ vagy vele, õ is az lesz veled.

V!ck
Egyik játék sem ér annyit, mint egy barátnõ aki tiszta szívbõl szeret.

doki
Egyértelmûen Barátnõ. Persze ha menstruál, akkor inkább CS... meg én úgy vettem észre, hogyha boldog vagy---> van csajod és jó a kapcsolat. akkor a CS is jobban megy :) oda írod a neved mellé hogy ... <3 <bnõd neve> :D és máris álllat vagy.

Pene
Itt szvsz nem csak a játekról van szó, hanem arról, hogy a barátaiddal játszol. Azokkal akiket évek óta ismersz, akikkel mész bulizni, sportolni is, akikkel lehet, hogy nap mint nap találkozol a munkahelyeden, iskolában stb. Egyik baratnõ sem ér annyit, hogy elveszítsd a barátaidat, vagy hogy ne találkozhass, játszhass, szórakozhass velük. Legalabbis én semmilyen szinten nem tolerálnam, ha nekem meg akarná bárki is mondani, hogy ne játsszak (szerencsere ettõl fenyevekre vagyok). Ilyen esetben továbbállnek. van még kb. kétmilliard (:D) olyan nõ a földön, akit még csak nem is ismerek.

Deep
Én 5 éve csinálom ezt bnõmmel , hogy játszok mellette, úgy 3-3.5 évig képes volt elviselni , 1.5 éve csak a veszekedés megy miatta. Nemtudom, hogy ér-e úgy egy kapcsolat vmit, ha nem tudjuk elfogadni egymás dolgait.

r!sS
Ez egyéni hülyeségem, de én amióta játszom, azóta mindig azt mondtam, hogy akkor találom meg az igazit, ha eldobom az egeret, ha aztmondja, hogy találkozzunk. Bár egy kapcsolat elején mindig így van, de egy idõ után beáll egy stabil állapot... Heti 2-3 óra játék. Azt meg nincs olyan nõ, aki nem viselné el:) Az értelmesebb nõknek meglehet magyarázni, hogy neked ez nem a játék miatt kell, hanem a klánod miatt, akik a haverjaid. Hameg már együtt laksz a károcskáddal, akkor szerintem amit régen utazással töltöttél el idõt, abból ha akarsz tudsz kicsikarni játékra... Persze az esetleges kultúrális tevékenységeket, meg egyebeket nem szabad lemondani a játék miatt! Nekem volt barátnõm, amióta játszom, nem is egy... Õk elviselték. Nem azt mondom, hogy büszkék voltak rám:) Igaz, énsem büszkeséggel telítve mondtam el, hogy mit is csinálok, de akkor is elfogadták.

gédneV
Aki a játékot (nem kap érte pénzt, olyat...) helyezi a csaj elé, vagy akármi más elé, az szánalmas, nincs élete. És erre majd késõbb rá fog jönni. Volt nekem is ilyen idõszakom, rá is jöttem, azóta nincs CS a gépen, sõt, semmilyen gém, de azért nem tudtam teljesen elszakadni, néha fel-fel nézek ide, jókat nevetek az oltásokon, fórumharcokon. :)
Egyébként lehet olyan barátnõt találni, aki értékeli a játék bármely formáját (PC, konzol), és benne van az ilyen dolgokban. De amelyik csaj úgy tekint az ilyen dolgokra, mint gyerekes idiótaságokra, azzal nagyon nehéz.
Mindent lehet, csak mértékkel, és vigyázni kell a határokra.
Mennyivel értelmesebb idõtöltés pl. Maónika sót nézni, vagy Gyõzikét?! naugye...

Getthoman
Szerintem amúgy ha értelmes a barátnõ simán elfogadja hogy van akinek ez a hobbija van akinek meg az.Ha naponta több órát deszkázni jár valaki vagy bmx vagy akármi (oda se nagyon kisírik el a csajok a barátjukat) az sem jobb, max annyival hogy mozogsz a levegõn.De ezt meg ki lehet küszöbölni egy közös sétával...

HoraCio
Hát nem tudom! Lehet soknak tûnik de 3 kapcsolatom ment tönkre a játék miatt, és gondoltam arra, hogy nem játszom többet! Valamelyest van egy aranyközépút, de ehhez mind szerencse és "normális" élet kell! (normálisat nagyon apró betûvel írva) Tehát be kell osztani az idõd, hogy arra is legyen idõd amit szeretnél megtenni és arra is hogy egy kicsit a barátnõddel de ha nem is barátnõvel hanem egy jó baráttal legyél!!! Ez teljességgel lehetetlen, hogy így be legyen osztva a hétköznap legalább is én idegösszeomlást kapnék...
Szoval ha már így választani kell én azt tanácsolom igaz nem sok élettapasztalattal, hogy egyre kevesebb játék, de több nõzés... hihetetlen, de bejött! Ahogy egyre jobban látom a mai csajokban az van h hétvége buli jól beiszok utána hányok szombaton józanodok vasárnap a pasimon ülök!

£accika
Hát elég jó kérdés... Mi illetve ki a fontosabb, bár számomra teljesen egyértelmû, hogy egy barátnõ megérdemli hogy többet foglalkozzunk vele mint egy játékkal és ha minden kiválóan megy egy barátnõ mellet is lehet gyakorolni, jáccani (és még szidni egymás, finomat fõzõ anyukáját is, bár azért ilyet neeeee) mert ha a szabadidõdet nem csak a játékra fordítod hanem arra is akit szertsz akkor õ is meg fogja érteni hogy vannak olyan napok mikor nem õ az elsõ... Bár könnyen mondom ezeket mikor nincs barátnõm, de mikor nyár végén megvettem az új vasat más nem is jutott eszembe mint a cs... csakhogy mikor megismertem Õ-t : ) akkor valahogy elfelejtõdött a gép, a cs és minden más ami a monitor elé kötött... !!!Játék < Barátnõ!!!

Imperator

Hát szerintem ez a kérdes visszavezethetõ arra, hogy magaddal törõdsz többet vagy a barátnõddel. Ha magadat reszesíted elõnyben akkor a persze hogy a szorakozas fog elõtérbe kerülni és nem a baratnõ, de ha többre értekeled a baratnõdet mint magadat akkor biztosan megtalalod a módjat annak, hogy mind2 dolog békében elférjen egymás mellett.

SpaRco

Szerintem a barátnõ mindennél fontosabb. Ha valaki csak játszik egész nap és közben ugráltatja a barátnõjét az nem ember. Játssz kevesebbet, de élj boldogan!

LonG
Igazából amíg az embernek nincsen komoly kapcsolata addig lehet csinálni, de amint lesz mellette valaki akit komolyan gondol mindjárt nem olyan egyszerû eset. Esetemben most hogy külföldön dolgozom nem gond mert jobb dolgom sincs mint meló után kockulni, de míg otthon laktam addig nem nagyon volt tolerancia talán úgy két év után enyhült a dolog, bár mivel nem laktunk együtt így voltak kockulós esték és barátnõs esték, persze esténként míg õ aludt mert õ korán lefekvõs azért mellette laptopon neteztem, de nem CSztem. Most hogy valószínüleg itt külföldön össze költözünk már megbeszéltük hogy mindketten kompromisszumot kötünk és én kockulok normális keretek közt és õ ezt tolerálja. Egyébként sztem minden kapcsolatban bizonyos idõ után lazulnak ezek a dolgok és mind két félnek szüksége lesz saját elfoglaltságra és ez remek alkalom mindkét fél számára, persze normális keretek közt. De én azt mondom barátnõmnek mindig hogy mindig jobb hogy otthon mellette 2 méterrel kockulok minthogy egyedül bulizzak vagy kocsmázzak.

SeBéSz
Az ember érzelmi társát, legyen az barátnõ, feleség, esetleg valami más, nem lehet összehasonlítani egy játékkal. Ugyanis az egyik a való élet szociális kapcsolata a másik meg egy szórakozás/hobby. Az kétségtelen hogy függõséget okoz sokaknak, de ha ezt fölébe rendeli a való életnek az sajnos siralmas.

zuGee
Szerintem a játék teljesítményre is kihat ha esetleg van egy barátnõd és találkozol vele és egy jó nap után este sokkal jobban megy a játék. Ez alatt értem azt, hogy nyugodtabb vagy, jobban oda tudsz figyelni, stbstb.. persze ez gondolom embertõl függõ!

Tapasztalatból mondom hogy vannak olyan csajok akik hányást kapnak már a játék látványától is, vannak akik elitélik és baszogatnak miatta, vannak akiket nem érdekli, csak úgy vannak vele hogy inkább kockulj, minthogy zûljél a többi spanoddal az utcán, vagy bármi és persze vannak olyanok is(ez már ritkább sztem) akiket még érdekel is a dolog, bele bele kérdezgetnek... és stb...

Sztem bármelyik nõi stílusú barátnõdnél meg lehet és persze meg kell találni a megoldást és normálisan kezelni a dolgokat és akkor baj nem lesz belõle. Bármelyik stílúsnál el lehet érni a kívánt eredményt, hogy pl ahogy említettem az elsõnél akik hányást kapnak stb.. nem beszélsz neki róla és esténként játszol mikor õ már gondolom tv-zik vagy a bnõivel msnezik vagy alszik.

adrika
témánál vagyunk:) nem olvastam végig a kommenteket, így nem tudom, h nõ társaim szoltak-e hozzá a témához, de ha nem akkor én képviselném egy bizonyos rétegét a hölgyeknek. azért bizonyos rétegét, mert tényleg van olyan, aki bármilyen pc-s játék hallatán hülyét kap. sõt az elején még a legjobb barátnõim is furcsán néztek rám, mikor mondtam, h én is játszom:))

sztem a lényeg, amit már sokan leírtak, hogy tudni kell megtalálni az egyensúlyt bnõ és game között:) ez egyszerûnek hangzik, de a gyakorlatban olykor nem az. párkapcsolatban élõknél is lehet úgy, h általában nem zavarja a lányt h játszik a párja, de van amikor nagyon is:) tapasztalat hihi. szóval kompromisszum. a szélszõséges dolgok hülyeségek - csak bnõ csak játék -


FlyFucker
Ha van barát nõd akkor az a baj ha nincs akkor meg az!(ezt bõvebben nem publikus szavakkal fejtettem volna ki :) ) Ha vele vagy akkor egy idõ után unalmas mindennap ugyanazok a történetek meg, hogy jajj képzeld... meg, hogy hova mennyünk amikor már mindenhol voltunk :D (de kb. a csaj is így gondolja)na csak itt jön egy aprócska fordulópont amit "NÕ hiánynak lehet nevezni" //a kapcsolatok eleje 1-4hónapig elég tûrhetõ utána már csak "teher"-nek mondanám (vagy netán csak elfogadjuk)igen itt lehet köpdösni engemet de tényleg így van vagy ha nem "szerelmes" az ember sajnos én mindennap az vagyok annyi gádzsi mászkál az utcákon :) akkor meg váltani kell de kurva gyorsan amíg csak lehet. Fijatlalok és sukár legínyek vagyunk ki kell ÉLNÜNK magunkat!!!
Játék v. Barát nõ persze, hogy a CSAJ!!! és nem egy!!

Manson
Az én barátnõm eleinte, utálta, hogy játszok, mert ez ugye csak egy játék, semmi értelme, mérnem sportolok vagy csinálok mást helyette... Aztán egyszer megbeszéltem ezt vele, hogy ez többrõl szól, minthogy "szétlövöm a fejedet", ez egy csapatról, egy csapat barátról szól, ahol tudom, hogy megbecsülnek és ezért fontos nekem. Azóta egész más, érdeklõdik, mindig megkérdezi, hogy sikerült a war, ha elbuktuk, megkérdezi miért buktuk el stb. Megbeszéltük, hogy heti 3 estét warozok, tudja, hogy ilyenkor este már hazamegyek, de ezen a heti 6 órán kívül, minden szabadidõmet, amit lehet vele töltök. Ha csak public-olok, vagy valami más játékkal játszok, amiben nem klánozok/warozok, akkor azt olyankor teszem, mikor amúgysem lennénk együtt, pl Õ még suliban van én meg már otthon. A kommunikáció sokmindent megold!!!!

anee
Tudvalevõleg én a páromat a neten ismertem meg, elég sokat játszottam még akkoriben CSvel is. Neki megmaradt a napi játék még 3 év után is, én már csak alkalmanként ülök le barátokkal játszani egyet egyet, akkor sem feltétlen a CS az elsõ választás.

Azt hiszem ha hosszabb kapcsolatról van szó (mert pár hónap alatt elég nehezen lehet ilyen jellegû priorizálást csinálni), akkor meg lehet oldani, hogy minkét oldal megfelelõ mennyiségben elõforduljon. Én személy szerint csak annyit kértem, hogy én legyek az elsõ a sorban. Elfogadtam, hogy ez egy hobbi, ami sok idõt igényel és a barátaink nagyrésze is ezzel foglalkozik, így egyértelmû, hogy a játékon keresztül a kapcsolatainkat is ápolni tudjuk, amellett, hogy elõnyben részesítem az élõben való találkozásokat.

Ha a pár meg tudja oldani, hogy kikapcsolódásként otthon legyen (én pl. sorozatokat nézek, amíg õ játszik), néha elmenjen haverokkal/barátokkal találkozni, és egymásra is szánnak idõt, akkor nem hinném, hogy gond lenne.

Ehhez természetesen hozzá tartozik, hogy szeressék egymást, és meglegyen akellõ tolerancia és kompromisszum készség, ami sajnos sok emberbõl (legyen az férfi vagy nõ) hiányzik. Ha csak arra koncentrálsz folyamatosan, hogy te mit akarsz és nem veszed figyelembe, hogy a másik mit szeretne, akkor sose fog mûködni, akármennyit is próbálkozol.


PIGSTICK

Én próbálom mindig úgy intézni, hogy gyakorlás elõtt Vele vagyok, gyakorlás ideje alatt õ pihen/alszik, amikor pedig vége a "mûszaknak" éjfél tájékán, felkeltem, és ismét együtt vagyunk :) Alaphangon is abszolút elfogadja, szerintem csak le kell fektetni a kapcsolat elején az alapszabályokat... Mivel Õ a csapat többi tagjával is jóban van van, hogy õ mondja, menjek már gyakorolni, mert "mit szólnak így a többiek". Összességében: ha tudja a párod, hogy ez fontos neked, el fogja fogadni. Ha nem, rosszul választottál!

zo0m
Idõbeosztás! Az a lényeg, hogy hogyan tudod beosztani a napodat. Itt nem csak a nõ a kérdés. Gyakorlatilag a CS-n kívüli dolgok kontra CS. Én szögre akasztottam az egeret. A barátnõmért, az egyetemért és még sok minden másért. Ha valaki igazán komolyan gondolja ezt akkor ebbe kell beleölnie ideje 80°%-át. A maradék; alvás és holt fáradtan beesés a suliba. Ott valamit mondanak, az agyunk kikapcs már az elsõ 10 percben és csak arra tudunk koncentrálni, hogy mikor érünk már haza CSzni. Ez a játék megöli az emberi kapcsolatokat. Nem marad más mint a cyber-világ. Nem azt mondom, hogy itt nincsenek barátok (nagyon jó barátokat ismertem meg itt az elmúlt jó pár évben) csak ott lesz köztetek mindig az internet és a játék fogja meghatározni barátságotok alapját vagy nagyobb részét. Persze vannak kivételek. Írtátok többen is, hogy nekem ez kikapcsolódás. Barátom, Te függõ vagy. Ez nem feltétlenül rossz, csak én ugy döntöttem, hogy a szabadidõmben inkább bulizni megyek, kikapcsolódásként meg haverokkal vagyok, összeülünk sörözni stb. Lehet, hogy a barátnõd elfogadja, hogy Te CS-zel, de lesz olyan is, hogy - szivem ez most k*rva fontos, ne idegesíts már! - Akkor azon fog elgondolkozni, hogy ez a játék számodra tényleg fontosabb mint Õ.

A Te döntésed mit választasz szabadidõnek, ugy gazdálkodj az ébredéstõl alvásig megadott idõddel , hogy abba minden beleférjen amit szeretnél. Ha ez nem sikerül akkor el kell gondolkozni azon, hogy mi éri meg jobban és hogy akkor mirõl is kéne lemondani.

Panther
Szerintem is megbeszélés, kompromisszum kérdése az egész.

Amikor az uram (Sednol) elkezdett csézni, akkor én még morogtam eleinte illetve nem teljesen értettem, hogy mi is tetszik neki benne, aztán odaültem néha már a warjaihoz és végül odáig jutottunk, hogy én is elkezdtem. Bár õ azért még mindig nagyobb kocka, mint én vagyok! (remélem), viszont én is jobban örülök neki, ha inkább otthon csézik, ahelyett, hogy elmegy berúgni valami kocsmába.

Az olyan lányokat nem tudom megérteni, akik teljesen le akarják tiltani az emberüket a játéktól! A pasiknak is jár a kikapcsolódás. Ha egy lány a Mónika show-val kapcsolódik ki vagy a vásárlással, tegye, de akkor ne pattogjon az embere fején, hogy ne játszál már! Sztem...

tomcoW
Érdekes, kommenteket végigolvasva nem igazán látom hogy bárki is (talán a cikkben 1 gondolat erejéig jelenik meg) észrevette volna azt az árnyalatnyi különbséget hobbi és hobbi között, hogy ez csupán azért probléma, mert otthon csinálod a tulajdonképpeni életteredben. Ott lehet nyírni hogy hülye kocka stb mert OTTHON vagy - nyilván ez a nem elfogadó típusáravonatkozik a barátnõnek - mint fajnak :)

Paul Muad-dib
Sztem sosem tudhatod, h az a nõ, akibe szerelmes leszel, tolerálja-e azt, h csézel. Ez rizikó faktor. Mondjuk, ha úgy kezded: találkoztok, és te csézel sörözöl, focimeccset nézel, ebédnél olvasol, akkor ezt késöbb is vmennyire természetesenek fogja venni, mondjuk ez nem azt jelenti, h nem fog beleszólni. :) De ha mondjuk a kapcsolat elején nem játszol, csak késöbb, ezt úgy fogja fel majd, h "az" fontosabb mint "õ". És ez adhat jó sok okot a galibára.

Venyi
Szerintem alapból a 2 dolog nem ütközik, persze ha mindegyiket módjával tesszük. Szerintem az se normális ha egy ember egésznap a gép elött ül, a barátnõjét meg szombaton 2 war közti pihenõben látja, vagy felhívja. Ellenben az sem normális ha valaki a hét mindennapján több órát van a barátnõjével, mondhati egymás szájában laknak, ez a kapcsolat ellaposodását is jelentheti. Ezért az arany középút, amikor nem terveztél programot a barátnõddel, akkor nyugodtan játhatsz. Nem szabad az egyiket se túlzásba vinni, és elkell dönteni melyik a fontosabb. Szerintem év forduló vs. waros este, akkor az évforduló nyerne.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5361
 
2393
 
 
 
kép 5021
 
2525
 
 
kép 4380
 
1937
 
 
 
kép 4910
 
2614
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu